
İçindekiler
- Karışık Ege otları (ısırgan otu, ebegümeci, rezene) – 8-10 dal
- Dilimlenmiş yeşil zeytin – 1 çorba kaşığı
- Ufalanmış beyaz peynir - 60 gr
- Rendelenmiş kaşar peyniri - 40 gr
- Yumurta – 4 adet
- Süt – 3/4 çay bardağı
- Becel Tereyağı Keyfi Kase - 20 gr
- Becel Tuz
- Karabiber
Hazırlık aşamaları
- Yumurtaları süt, beyaz peynir, bir tutam tuz ve karabiberle bir kasede çırpın.
- Otları ince kıyıp zeytinlerle birlikte yumurtalı karışıma ekleyin ve karıştırın.
- Bir tavada 5 gr Becel Tereyağı Keyfi’ni eritin.
- Yuvarlak kalıp kullanarak omleti yuvarlak şekilde pişirin.
- Pişirirken üstüne biraz kaşar peyniri serpiştirin.
- Her seferinde tavaya yeniden Becel Tereyağı Keyfi eklemeyi unutmayın.
- Omletlerinizi hemen servis edin.
Afiyet olsun!
Besin Değerleri
- 1 Porsiyon83 g
- Enerji227 Kcal
- Protein13,4 g
- Karbonhidrat13,8 g
- Yağ13,3 g