
İçindekiler
- Yumurta – 4 adet (200 gr)
- Çeri domates – 8 adet
- Dereotu – 1/2 demet (40 gr)
- Becel Zeytintağlı Margarin – 1 yemek kaşığı (12 gr)
- Becel Tuz – 1/2 çay kaşığı (1 gr)
- Karabiber – 1/2 çay kaşığı (1 gr)
Hazırlık aşamaları
- İkiye kestiğiniz domatesleri Becel Tuz ve karabiberle lezzetlendirerek 10 dakika buzdolabında bekletin.
- Tavada Becel Zeytinyağlı Margarin’i eritin. Domatesleri ilave edin. 5‘dakika soteleyin.
- Yumurtaları, kıyılmış dereotuyla fazla köpürtmeden çırpın.
- Domateslerin üzerine ilave edin.
- Kısık ateşte arada karıştırarak pişirin.
Afiyet olsun!
Besin Değerleri
- 1 Porsiyon105 g
- Enerji100 kcal
- Protein7 g
- Karbonhidrat2,8 g
- Yağ6,7 g