Ana sayfa > Tarifler > Ton Balıklı Domatesli Spagetti

İçindekiler

  • Soğan – 1 orta boy (120 gr)
  • Sarımsak - 2 diş
  • Becel Standart Margarin – 2 yemek kaşığı (25 gr)
  • Ton balığı (400 gr)
  • Domates – 2 büyük boy (400 gr)
  • Domates püresi – 2 yemek kaşığı (20 gr)
  • Spagetti (350 gr)
  • Çedar peyniri – 2 kibrit kutusu (60 gr)

Hazırlık aşamaları

  1. Becel Standart Margarini bir tavada eritin, ince doğranmış soğanı ve dövülmüş sarımsağı ekleyin ve ara sıra karıştırarak, rengi koyulaşmadan birkaç dakika pişirin.
  2. Yağı süzülmüş ton balığı, küçük doğranmış domates ve domates püresini karıştırıp tavaya ekleyin.
  3. Kaynamaya başlayınca ateşi kısın ve 10 dakika daha pişirmeye devam edin. Lezzet vermek için baharat ekleyebilirsiniz.
  4. Spagettiyi önerileri doğrultusunda hazırlayın.
  5. Hazırladığınız ton balıklı sosu spagettiye dökün.
  6. Üzerine doğranmış taze yeşillikler ve rendelenmiş çedar peyniri ekleyerek servis yapın.

Afiyet olsun!

Besin Değerleri

  • 1 Porsiyon340 g
  • Enerji527 kcal
  • Protein42 g
  • Karbonhidrat74 g
  • Yağ9 g