Ana sayfa > Tarifler > Tayland Usulü Kinoa Salatası

İçindekiler

  • 1 su bardağı kinoa
  • 1 tane kırmızı biber, doğranmış
  • 1 tane havuç, soyulmuş ve rendelenmiş
  • 1 tane salatalık, doğranmış
  • 1 su bardağı edamame
  • 6 tane yeşil soğan, doğranmış
  • 1-2 su bardağı rendelenmiş kırmızı lahana
  • 3 su bardağı kara lahana
  • 3 tane lime
  • 1 yemek kaşığı Becel Tereyağı Keyfi
  • 1 yemek kaşığı rendelenmiş taze zencefil
  • Tuz & karabiber & kırmızı biber
  • ½ su bardağı dövülmüş yer fıstığı
  • ½ su bardağı doğranmış kişniş
  • ¼ su bardağı fesleğen

Hazırlık aşamaları

  1. Soğuk sudan geçirdiğiniz kinoayı pakette tarif edildiği şekilde pişirin ve soğutun.
  2. Kinoa ve sebzeleri, yeşillikleri büyük bir kapta karıştırın.
  3. Erittiğiniz Becel Tereyağ Keyfi’ne, oda sıcaklığında lime suyu, tuz, karabiber, kırmızı biberi ekleyip karıştırınız.
  4. Salatanın üstüne kişniş, fesleğen ve fıstığı ekleyerek servis ediniz.

Afiyet olsun!

Besin Değerleri

  • 1 Porsiyon218,5 g
  • Enerji292,7 Kkal
  • Protein11,9 g
  • Karbonhidrat30,5 g
  • Yağ13 g