Ana sayfa > Tarifler > Sebzeli ve Peynirli Kepekli Makarna

İçindekiler

  • Kepekli makarna - 160 gr
  • Becel Tereyağı Keyfi Kase - 20 gr
  • Çiçeklerine ayrılmış brokoli - 60 gr
  • Çiçeklerine ayrılmış karnabahar - 60 gr
  • Ufak küp doğranmış yağlı beyaz peynir
  • - 100 gr
  • Kavrulmuş çam fıstığı - 10 gr
  • Becel Tuz

Hazırlık aşamaları

  1. Becel Tereyağı Keyfi’ni büyükçe bir tavada eritin.
  2. Karnabahar ve brokolileri tavaya alıp 2 dakika çevirin.
  3. Üstüne yarım su bardağı sıcak su ekleyip kapağını kapatın. Kısık ateşte su buharlaşana kadar birkaç dakika pişirin.
  4. Kepekli makarnaları tuzlu kaynar suda dişe gelir kıvamda haşlayın.
  5. Süzerek karnabahar ve brokolilerin olduğu tavaya aktarın.
  6. Beyaz peyniri ve kavrulmuş çam fıstıklarını ekleyip karıştırın.
  7. Ocaktan alıp hemen servis edin.

Afiyet olsun!

Besin Değerleri

  • 1 Porsiyon150 g
  • Enerji400,4 Kcal
  • Protein18,9 g
  • Karbonhidrat47,8 g
  • Yağ16,8 g