Ana sayfa > Tarifler > Fransız Tost

İçindekiler

  • Yumurta – 2 adet (100 gr)
  • Süt – 1,5 çay bardağı (150 ml)
  • Şeker - 2 yemek kaşığı (20 gr)
  • Tarçın – 1/2 çay kaşığı (1 gr)
  • Muskat – 1/4 çay kaşığı (0.5 gr)
  • Vanilya – 1/4 çay kaşığı (0.5 gr)
  • Tam tahıllı kepekli tost ekmeği – 8 dilim (200 gr)
  • Becel Standart Margarin – 1 yemek kaşığı (13 gr)

Hazırlık aşamaları

  1. Yumurtaları biraz çırpın; süt, şeker, tarçın, muskat ve vanilyayı ekleyip şeker eriyene dek karıştırın.
  2. Ekmekleri yumurtalı karışıma bulayın.
  3. Tavada Becel Standart Margarin’i eritin.
  4. Ekmeklerin her iki tarafını pişirip servis edin.

Afiyet olsun!

Besin Değerleri

  • 1 Porsiyon125 g
  • Enerji253 kcal
  • Protein13 g
  • Karbonhidrat34 g
  • Yağ7,4 g