Ana sayfa > Tarifler > Ekmek Kırıntılı Kuzu Pirzola

İçindekiler

  • Kuzu pirzola - 8 orta boy (600 gr)
  • Hardal - 4 yemek kaşığı (40 gr)
  • Kepekli tost ekmeği - 6 adet (72 gr)
  • Taze nane – 1/2 demet (43 gr)
  • Becel Pratik Tereyağı Keyfi - 1 yemek kaşığı (10 gr)
  • Becel Tuz – 2 çay kaşığı (4 g)
  • Sarımsak – 2 diş (4 gr)
  • Karabiber - 1 çay kaşığı (2 gr)

Hazırlık aşamaları

  1. Pirzolaları Becel Tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
  2. Kenar kısımları alınmış tost ekmeklerini tek tarafına Becel Pratik Tereyağı Keyfi Sıvı Margarin’i sürerek altın sarısı oluncaya kadar fırında kızartın.
  3. Kızarmış ekmek, sarımsak ve naneyi mutfak robotundan geçirin.
  4. Pirzolaların etli kısmının her iki tarafına hardal sürün.
  5. Daha sonra hazırladığınız ekmek kırıntılarıyla paneleyin.
  6. Panelenmiş pirzolaları 180 derece 15 dakika fırınladıktan sonra servis edin.

Afiyet olsun!

Besin Değerleri

  • 1 Porsiyon200 g
  • Enerji340 kcal
  • Protein34,3 g
  • Karbonhidrat10,5 g
  • Yağ17 g