Ana sayfa > Tarifler > Dereotlu ve Domatesli Çırpılmış Yumurta

İçindekiler

  • Yumurta – 4 adet (200 gr)
  • Çeri domates – 8 adet
  • Dereotu – 1/2 demet (40 gr)
  • Becel Zeytintağlı Margarin – 1 yemek kaşığı (12 gr)
  • Becel Tuz – 1/2 çay kaşığı (1 gr)
  • Karabiber – 1/2 çay kaşığı (1 gr)

Hazırlık aşamaları

  1. İkiye kestiğiniz domatesleri Becel Tuz ve karabiberle lezzetlendirerek 10 dakika buzdolabında bekletin.
  2. Tavada Becel Zeytinyağlı Margarin’i eritin. Domatesleri ilave edin. 5‘dakika soteleyin.
  3. Yumurtaları, kıyılmış dereotuyla fazla köpürtmeden çırpın.
  4. Domateslerin üzerine ilave edin.
  5. Kısık ateşte arada karıştırarak pişirin.

Afiyet olsun!

Besin Değerleri

  • 1 Porsiyon105 g
  • Enerji100 kcal
  • Protein7 g
  • Karbonhidrat2,8 g
  • Yağ6,7 g