Ana sayfa > Tarifler > Çikolatalı Krep

İçindekiler

  • Süt – 1,5 çay bardağı (150 ml)
  • Yumurta – 2 adet (100 gr)
  • Kepekli un – 6 yemek kaşığı (40 gr)
  • Kakao – 4 silme yemek kaşığı (15 gr)
  • Pekmez – 1,5 tatlı kaşığı (15 gr)
  • Becel Pratik Tereyağı Keyfi – 1 yemek kaşığı (10 gr)
  • Becel Tuz – 1/2 çay kaşığı (1 gr)

Hazırlık aşamaları

  1. Tüm malzemeleri 1 dakika boyunca mutfak robotundan geçirin. Durdurun. Kenarlarını temizleyip 30 saniye daha makinayı çalıştırın.
  2. Teflon tavayı ısıtıp Becel Pratik Tereyağı Keyfi ile yağlayın.
  3. Hamurdan bir kepçe döküp iki tarafını da pişirin.
  4. Kreplerinizi mevsim meyveleriyle servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Besin Değerleri

  • 1 Porsiyon55 g
  • Enerji86 kcal
  • Protein4 g
  • Karbonhidrat10 g
  • Yağ3,4 g