Ana sayfa > Tarifler > Cevizli Taze Fasulye

İçindekiler

  • Becel Zeytinyağlı Margarin – 1 yemek kaşığı (12 gr)
  • Soğan – 1 orta boy (120 gr)
  • Sarımsak – 2 diş (4 gr)
  • Taze fasulye (900 gr)
  • Elma suyu – 2 çay bardağı (200 ml)
  • Ceviz – 1 avuç (40 gr)
  • Becel Tuz – 1/2 çay kaşığı (1 gr)
  • Karabiber – 1/2 çay kaşığı (1 gr)

Hazırlık aşamaları

  1. Tencerede Becel Zeytinyağlı Margarin’i eritin.
  2. Yemeklik doğranmış soğanı ve sarımsağı tencereye ekleyerek soteleyin.
  3. Haşlanmış taze fasulyeleri ilave edin ve 5 dakika kısık ateşte pişirin.
  4. Elma suyu, ceviz, Becel Tuz ve karabiberi ilave ederek 10 dakika daha kısık ateşte pişirin.

Afiyet olsun!

Besin Değerleri

  • 1 Porsiyon250 g
  • Enerji154 kcal
  • Protein4,9 g
  • Karbonhidrat22 g
  • Yağ7 g